Meny

Ansatte

Karin selvaag olsen

Karin Selvåg Olsen

Administrasjon

tlf: 93 87 31 75

Karin selvaag olsen

Karin Selvåg Olsen

Administrasjon

tlf: 93 87 31 75

Karin er kontoransvarlig og hjertet i ProsjektCompaniet sin interne drift. Hun har vært ansatt siden 1994. Karin er glad i både reiser i inn- og utland og hytteliv og aktiviteter med barnebarn. Hun er kjempesprek og bruker skog og mark både ifm ski, sykkel og gå/løping.

thomas andersen

Thomas Andersen

Prosjektleder

tlf: 90 99 16 00

thomas andersen

Thomas Andersen

Prosjektleder

tlf: 90 99 16 00

 • Utdannelse: Fagbrev tømrer, Høyskoleingeniør Bygg
 • Kompetanse: Prosjektledelse
 • Oppdragsgivere: ASKO/NorgesGruppen

Thomas startet i ProsjektCompaniet i 2016 og jobber som prosjektleder. Han har tidligere jobberfaring fra både entreprenør- og byggherresiden og erfaring med byggeledelse, prosjekteringsledelse, offentlige anskaffelser og verneledelse. Han er en aktiv og engasjert person som liker å ha «mange baller i luften» både privat og på jobb. Thomas er glad i musikk og er en aktiv pappa med flere verv i Glassverket IF på Åskollen.

hege rasmussen

Hege Rasmussen

Prosjektleder

tlf: 97 05 44 23

hege rasmussen

Hege Rasmussen

Prosjektleder

tlf: 97 05 44 23

 • Utdannelse: Tømrer, Høyskoleingeniør Bygg
 • Nåværende kompetanse: Prosjektledelse, prosjektutvikler, prosjekteringsledelse, byggeledelse
 • Oppdragsgivere: Norgesgruppen, Kirkeng Eiendom, Mont Investor, Trippel

Hege begynte i ProsjektCompaniet i 2006 og har jobbet som prosjektleder for mange ulike prosjekter i ulike faser – alt fra vurdering av muligheter for utnyttelse av tomt, reguleringsplaner til kontrahering av entreprenør og gjennomføring av byggeprosessen. Hun vil gjerne ha kontroll på prosjektet og er til å stole på. Hege liker å få løst sakene uten å problematisere ting for mye. Hun trives med ensomheten i skog og mark og et rolig familieliv på hytta, men er også glad i hyggelig selskap og blir mer enn gjerne med på det som skjer. Når Hege ler så må vi alle le sammen med henne.

dag kjetil aass

Dag Kjetil Aass

Prosjektleder

tlf: 90 69 56 43

dag kjetil aass

Dag Kjetil Aass

Prosjektleder

tlf: 90 69 56 43

 • Utdannelse; Tømrer med mesterbrev, Fagskole Ingeniør
 • Kompetanse: Prosjektledelse, byggeledelse, oppfølgning HMS iht Byggherreforskriften
 • Oppdragsgivere: NorgesGruppen, Moen Eiendom AS, Ticon Eiendom AS, Birkelunden Investeringsselskap AS

Dag-Kjetil ble ansatt i 2008. Han liker seg best ute i felten og når han igangsetter eller gjennomfører komplekse prosjekter som ikke nødvendigvis må være store verken i kvadratmeter eller pris. Han er en sosial fyr, en gledesspreder i gjengen og har et stort hjerte. Han er også den mest lettskremte av oss alle – til stor og gjentagende fornøyelse.

line sagberg

Line Sagberg

Prosjektleder

tlf: 91 18 88 86

line sagberg

Line Sagberg

Prosjektleder

tlf: 91 18 88 86

 • Utdannelse: Sivilarkitekt NTNU
 • Kompetanse: Prosjektledelse, prosjektutvikler, prosjekteringsledelse, byggeledelse, oppfølgning HMS iht Byggherreforskriften
 • Oppdragsgivere: NorgesGruppen, ASKO Drammen, Birkelunden Investeringsselskap AS, KIWI Minipris.

Line har jobbet i ProsjektCompaniet siden begynnelsen av 2014. Hun liker å være involvert i forskjellige deler av eiendomsutviklingsprosessen, helt fra skissestadiet, via kommunal saksbehandling til oppføring av selve bygget. Line har vanskelig for å si nei til utfordringer og artige muligheter som dukker opp. Døgnet hennes har heldigvis et par timer mere enn de fleste andres. Ved siden av jobben er hun instruktør på Moov, byens beste treningssenter og fotballtrener for Skiold gutter født 2009. Hun slår i tillegg gjerne et slag for at flere burde sykle til jobb, hele året!

ann-elin thunhaug

Ann-Elin Thunhaug

Daglig leder

tlf: 97 05 44 24

ann-elin thunhaug

Ann-Elin Thunhaug

Daglig leder

tlf: 97 05 44 24

 • Utdannelse: Høyskoleingeniør bygg, Trondheim
 • Kompetanse: Prosjektledelse, prosjektutvikler, prosjekteringsledelse, byggeledelse
 • Oppdragsgivere: West Coast Invest AS, Buffin Real Estate Norway AS, Birkelunden investeringsselskap AS, NorgesGruppen, Morenen Eiendom AS

Ann-Elin ble ansatt som prosjektleder i 2001 og overtok som daglig leder etter Ove 1. september 2015. Ann-Elin er glad i mennesker og mener at hun har drømmejobben siden hun kan kombinere fag og samarbeid. Hun er den som har jobbet mest med næringsparker og «big boxes» i alle faser. Hun er opptatt av å ta godt vare både på kollegene sine og PC sine oppdragsgivere. Ann-Elin er aktiv både sommer og vinter, men ved et godt måltid så er det ingen problemer med å sitte i ro. Gjerne etter egeninnsats på kjøkkenet.

ove byrmo

Ove Byrmo

Prosjektutvikler

tlf: 97 05 44 27

ove byrmo

Ove Byrmo

Prosjektutvikler

tlf: 97 05 44 27

Ove grunnla ProsjektCompaniet i 1992. Han har nå formelt sluttet i ProsjektCompaniet, men jobber fortsatt for oss med eiendomsutvikling og mulighetsstudier ved behov. I tillegg viderefører Ove pågående prosjekt.