Meny

Bo midt i sentrum av Mjøndalen

Torgkvartalet

Torgkvartalet ligger midt i sentrum av Mjøndalen med alt en trenger i nærheten. Bygget får en lys og moderne arkitektur som vil fornye og sette sitt preg på sentrumsmiljøet. Leilighetene er lyse og moderne og det vil være høy kvalitet på materialvalg og utførelse. Alle vil få en smakfull og spennende innredning.

Bygget får 5 etasjer, med 5. etasje delvis tilbaketrukket. 1. etasje vil bestå av næringslokaler hvor Opdal blomster allerede vil inn på hjørnet mot Kiwi. Alle leilighetene blir tilknyttet fjernvarme og oppvarmingen skjer ved hjelp av vannbåren gulvvarme. Det installeres balansert ventilasjonsanlegg i hver leilighet med varmegjenvinning og luftfiltrering som bidrar til godt inneklima.

Kjøkken og garderobe leveres fra anerkjent leverandør med god kvalitet. Det vil være heis til alle etasjer, og hver leilighet har en parkeringsplass i kjelleren.

Det legges stor vekt på sikkerhet. Bygget vil fylle alle krav til brannvarsling i tillegg til at det installeres sprinkleranlegg i hele bygget, noe som gir en ekstra sikkerhet ved brann. Det leveres porttelefon og elektronisk nøkkelsystem for ekstra trygghet.

Her kan du lese mer om prosjektet