Meny

Alt du trenger midt i Mjøndalen

Torgkvartalet Mjøndalen

Nærings- og leilighetsbygg med moderne arkitektur med høy kvalitet på materialvalg og utførelse.

Torgkvartalet ligger midt i sentrum av Mjøndalen med alt innbyggerne trenger i nærheten. Bygget fikk en moderne arkitektur som fornyer og setter sitt preg på sentrumsmiljøet. Leilighetene er lyse og moderne og det er høy kvalitet på materialvalg og utførelse. Alle leilighetene er tilknyttet fjernvarme, og oppvarmingen skjer ved hjelp av vannbåren gulvvarme. Det er installert balansert ventilasjonsanlegg i hver leilighet med varmegjenvinning og luftfiltrering som bidrar til godt inneklima.

Bygget har 5 etasjer, med 5. etasje delvis tilbaketrukket. 1. etasje har næringsarealer som består av KIWI, Nille, apotek, Vox frisør, Notabene og Eiendomsmegler.

Prosjektet opparbeidet også en stor pumpesentral for Nedre Eiker Kommune som håndterer alt overvann i området. Vannet pumpes under bakken i en 500 mm vannledning under Arbeidergata og videre ut i Drammenselva. Som en del av utviklingen av Torgkvartalet er byggetrinn 3 nå en realitet. Dette bygges på adresse Nedre Torggate 14, hvor det etableres 27 leiligheter,  næring i 1. etasje og parkeringskjeller. Byggetrinn 3 skal ferdigstilles i 2017.

ProsjektCompaniet AS er engasjert som Prosjektleder og byggeleder med tilleggsfunksjon som Byggherrens representant i forbindelse med oppfølging av HMS arbeidet.